top of page

Какво е дигитална дентална медицина?

В MGD Dental Studio Ltd. използваме най-ново дигитално оборудване, за да предоставим бързи и качествени резултати при лечение на различни зъбни проблеми. Ние предлагаме висококласни услуги и използваме модерни техники, за да ни помогне да диагностицираме рано, да анализираме бързо и да изработваме конструкции с изключителна точност

Дигитално сканиране

Дигиталната стоматология е процес на използване на интраорално сканиране за улавяне на цифрови отпечатъци от зъбите на пациента. 3Shape е една от водещите марки в цифровата дентална технология, предоставяща висококачествени интраорални скенери, които създават точни 3D цифрови модели на зъбите на пациента. Тези цифрови модели могат да се използват за създаване на прецизни зъбни възстановявания, както и за планиране на лечения с подобрена точност и предвидимост. С помощта на интраоралното сканиране лекарите по дентална медицина вече могат да предложат на своите пациенти по-прецизни и удобни дентални грижи от всякога.

сканиране на зъбите с интраорален скенер

WORLDWIDE

смайл дизайн, Digital Smile Design. DSD
iStock-856944890.jpg

Дигитален 
дизайн

MGD Dental е вашият източник за дигитален дентален дизайн с Dental System.

Ние вярваме, че всеки заслужава да има страхотна усмивка и нашият екип от всеотдайни професионалисти е тук, за да ви помогне.

 

Ние използваме усъвършенстваната система Dental System, за да създадем висококачествени дигитални дизайни, които са съобразени с уникалните нужди на всеки пациент. Чрез комбиниране на най-новите цифрови технологии с нашия дългогодишен опит и експертиза, можете да се доверите, че ще получите грижата и вниманието, от което се нуждаете.

Започни промяната

Научи повече за дигиталните технологии и планирай своята усмивка

Digital Smile Design
 

Digital smile design by 3shape

Ние в MGD dental се стремим да направим стоматологията по-достъпна и приятна за всеки. Ние предоставяме цялостни стоматологични услуги с фокус върху 

Digital Smile Design, който е революционен нов начин за проектиране и създаване на красиви усмивки.

 

Ние се ангажираме да предоставяме най-високо качество на услугата, като използваме най-модерните налични технологии и техники.  Заповядайте при нас и вижте каква разлика може да направим.

Планирайте вашето лечение

Дентално лечение с порцеланови фасети и корони

Принтирани керамични корони

Принтирани керамични корони на Bego SprintRay

В  MGD dental clinic се стремим да предоставим на нашите пациенти най-високо качество на денталната грижа, както и най-новите технологии в 3D принтирането на коронки.


Нашите системи Bego Warseo Smile и Sprintray ни позволяват да създаваме корони,фасети и овърлеи, които са както естетически приятни, така и удобни за нашите пациенти. Даваме приоритет на безопасността, комфорта и удовлетворението на пациентите и се гордеем с нашата нова  технология.

SprintRay дентален принтер за зъби
Dental printer, Дентален принтер за корони, принтиране на модели за зъби и корони

SprinRay

В MGD dental clinic работим с наи-вързия 3D принтер на американската фирма SprinRay.

SprintRay революционизира възстановителната стоматология с цялостно решение за 3D отпечатване на окончателни корони в нашата практика. Решението SprintRay Crown комбинира три продукта за първи път в индустрията: автоматизиран дизайн, нов клас смола и нов производствен хардуер.

Революционна хибридна смола, пълна с керамика. Медицинско изделие от клас II за окончателни корони, онлеи, инлеи и фасети.

bottom of page